error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Janneke van der Meer Mediation & Coaching of een andere mediator voor je kan doen? Om passende kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in de buurt van De Wilgen laat je jouw wensen achter in het formulier.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? Janneke van der Meer Mediation & Coaching uit De Wilgen biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo vlug als het kan scheiden, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van De Wilgen.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediators in de buurt van De Wilgen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in verschillende industrieën. Service staat altijd bovenaan!

Janneke van der Meer Mediation & Coaching
Branche
Mediation
KVK
55569897
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
26-06-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators