Janneke van der Meer Mediation & Coaching is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een ruzie. Om goede offertes te bekijken van mediators in de regio van De Wilgen laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de overheid, een werknemer of een zakelijk conflict? Janneke van der Meer Mediation & Coaching uit De Wilgen levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van De Wilgen.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van De Wilgen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!