error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Jakobs Hiemstra Advocatuur is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een conflict. Om passende prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in de regio van Houten laat je jouw wensen achter in het formulier.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Jakobs Hiemstra Advocatuur uit Houten levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieconflict oplossen? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Houten.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Houten.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We doen zaken met verschillende ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Jakobs Hiemstra Advocatuur
Branche
Mediation
KVK
56143672
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators