error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Jakobs Hiemstra Advocatuur of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Om goede kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de regio van Houten laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je ruzie met iemand? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Jakobs Hiemstra Advocatuur uit Houten verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Zo vlug als mogelijk is scheiden, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Houten.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Denk hierbij aan deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Houten.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Jakobs Hiemstra Advocatuur
Branche
Mediation
KVK
56143672
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators