error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Iwema Consultancy b.v. is een mediator die jou kan helpen bij een conflict Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Doorwerth.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de overheid, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Iwema Consultancy b.v. uit Doorwerth goed.

Taken

Zo snel als het kan scheiden, zonder problemen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Doorwerth.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Doorwerth.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We doen zaken met ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Iwema Consultancy BV
  • Utrechtseweg 447, 6865CL, Doorwerth
  • 0317-350646
  • iwema.org
Branche
Mediation
KVK
09074022
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1991
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators