Iwema Consultancy BV is een mediation specialist die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Om voor jou geschikte offertes te bekijken van mediation bedrijven in Doorwerth laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Doorwerth.

Scheiden

Er komt veel kijken bij scheidingen. Denk hierbij aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Iwema Consultancy BV uit Doorwerth biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediators in de buurt van Doorwerth.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.