Ivanka Koster coaching, training & mediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een conflict. Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van mediation bedrijven in de buurt van Amersfoort.

Diensten

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Amersfoort.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Ivanka Koster coaching, training & mediation uit Amersfoort goed.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Amersfoort.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.