error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ivanka Koster coaching, training & mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een ruzie Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Amersfoort.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Ivanka Koster coaching, training & mediation uit Amersfoort goed.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Amersfoort.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Amersfoort.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in verschillende industrieën. Service staat altijd bovenaan!

Ivanka Koster coaching, training & mediation
Branche
Mediation
KVK
30227576
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
25-06-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators