error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Isabelle Hulsman is een mediation specialist die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Om goede kostenplaatjes in te zien van mediators in de omgeving van Bergen op Zoom laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Heb je een conflict met een ander? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Isabelle Hulsman uit Bergen op Zoom op de juiste plek.

Taken

Zo snel mogelijk scheiden, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Bergen op Zoom.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Bergen op Zoom.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Isabelle Hulsman
Branche
Mediation
KVK
65625722
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators