error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Irma van den Heuvel Advocaat & Mediator is een mediation specialist die jou kan assisteren met een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediators in de buurt van Westerhoven.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Irma van den Heuvel Advocaat & Mediator uit Westerhoven goed.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Westerhoven.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Denk hierbij aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Westerhoven.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Irma van den Heuvel Advocaat & Mediator
Branche
Mediation
KVK
67057756
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
13-10-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators