Meer informatie over wat Irma van den Heuvel Advocaat & Mediator of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Westerhoven.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Westerhoven.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Irma van den Heuvel Advocaat & Mediator uit Westerhoven verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Westerhoven.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.