error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Iris Mens & Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om passende prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in de buurt van Venlo laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Heb je ruzie met iemand? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Iris Mens & Mediation uit Venlo verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Venlo.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Venlo.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met partners in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

Iris Mens & Mediation
Branche
Mediation
KVK
72220627
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators