Meer informatie over wat Iris Mens & Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van mediation bedrijven in de omgeving van Venlo laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat je details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Venlo.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Denk hierbij aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Iris Mens & Mediation uit Venlo goed.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met bemiddeling in de regio van Venlo.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.