Erachter komen wat IPA-ACON Groep B.V. of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Haarlem.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Haarlem.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Denk hierbij aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? IPA-ACON Groep B.V. uit Haarlem verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Haarlem.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.