error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

IPA-ACON Groep B.V. is een mediator die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van mediators in de regio van Haarlem.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de regering, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij IPA-ACON Groep B.V. uit Haarlem goed.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Haarlem.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende partijen een issue hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Haarlem.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze website. We werken samen met partners in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

IPA-ACON Groep B.V.
  • Wilhelminapark 29, 2012KC, Haarlem
  • 023-5319539
  • ipa-acon.nl
Branche
Mediation
KVK
64683974
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
03-12-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators