error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Intervistapsycholoog is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een onenigheid. Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van mediation bedrijven in de buurt van Utrecht.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Intervistapsycholoog uit Utrecht biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is altijd voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Utrecht.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Utrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Intervistapsycholoog
Branche
Mediation
KVK
30250723
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators