Intervistapsycholoog is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een conflict. Om op maat gemaakte offertes in te zien van mediators in Utrecht laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Intervistapsycholoog uit Utrecht goed.

Taken

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Utrecht.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediators in de buurt van Utrecht.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!