error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Interventief, bureau voor mediation, coaching en advies is een bemiddelaar die jou kan assisteren met een ruzie Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van bemiddelaars in de regio van Lelystad.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Interventief, bureau voor mediation, coaching en advies uit Lelystad goed.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Lelystad.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Lelystad.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze website. We doen zaken met bedrijven in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Interventief, bureau voor mediation, coaching en advies
Branche
Mediation
KVK
39092445
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators