Interventief, bureau voor mediation, coaching en advies is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een conflict. Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Lelystad.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Lelystad.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Denk hierbij aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Interventief, bureau voor mediation, coaching en advies uit Lelystad verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom alleen met bemiddeling in de regio van Lelystad.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We doen zaken met verschillende partners in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.