error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Interveno of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Middelburg.

Ben je met iemand in conflict? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Interveno uit Middelburg op de juiste plek.

Oplossingen

Zo snel als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Middelburg.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Middelburg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We doen zaken met verscheidene partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Interveno
Branche
Mediation
KVK
72985062
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators