Interveno is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Middelburg.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Middelburg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Diensten

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in ieder geval goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Middelburg.

Ben je met iemand in conflict? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Interveno uit Middelburg verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.