error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Intermit of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Tilburg.

Ben je met iemand in conflict? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Intermit uit Tilburg op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo vlug als mogelijk is scheiden, zonder complicaties? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Tilburg.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet een hoop bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je daarom alleen met bemiddeling in de regio van Tilburg.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We doen zaken met partners in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Intermit
  • Dalempromenade 14, 5035KL, Tilburg
  • 013-5721451
  • intermit.nl
Branche
Mediation
KVK
52866416
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-05-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators