Intermit is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de regio van Tilburg.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Intermit uit Tilburg op de juiste plek.

Oplossingen

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Tilburg.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Tilburg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We doen zaken met verscheidene bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!