Erachter komen wat InterArbeid Mediation & Consultancy B.V. of een andere mediator voor je kan doen? Om passende kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de buurt van Utrecht laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Utrecht.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij InterArbeid Mediation & Consultancy B.V. uit Utrecht op de juiste plek.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Utrecht.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd voorop!

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.