error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

InterArbeid Mediation & Consultancy B.V. is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een conflict Om voor jou geschikte offertes te bekijken van mediators in de buurt van Utrecht laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij InterArbeid Mediation & Consultancy B.V. uit Utrecht goed.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan scheiden, zonder hindernissen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Utrecht.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Utrecht.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

InterArbeid Mediation & Consultancy B.V.
Branche
Mediation
KVK
30181299
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators