Interactie is een mediator die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van Haarlem.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Haarlem.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Interactie uit Haarlem op de juiste plek.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Haarlem.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.