error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Interactie is een mediation bedrijf die jou kan helpen met een conflict Om passende kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in de buurt van Haarlem laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Interactie uit Haarlem biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo snel als het kan scheiden, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Haarlem.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Haarlem.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

Interactie
Branche
Mediation
KVK
70203636
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-12-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators