error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Interactia is een bemiddelaar die jou kan assisteren met een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediators in de regio van Almere.

Heb je een conflict met iemand? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Interactia uit Almere op de juiste plek.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Almere.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter helpen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediators in de regio van Almere.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We werken samen met bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Interactia
Branche
Mediation
KVK
32141256
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
28-10-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators