Meer informatie over wat Interactia of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de regio van Almere.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Almere.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Taken

Zo snel mogelijk scheiden, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Almere.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een mediator die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Interactia uit Almere goed.