IngeDekkerMediation is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een conflict. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van mediation bedrijven in de regio van Groningen laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Groningen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We doen zaken met partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Groningen.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen je onderneming? IngeDekkerMediation uit Groningen levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.