Ineke Kuiper Mediations is een mediator die jou kan ondersteunen met een ruzie. Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de regio van Wijchen.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou daarom enkel met bemiddeling in de regio van Wijchen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We werken samen met verschillende bedrijven in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Wijchen.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Ineke Kuiper Mediations uit Wijchen goed.