error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Incontra of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte offertes in te zien van mediators in de omgeving van Jutrijp laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Incontra uit Jutrijp op de juiste plek.

Oplossingen

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Jutrijp.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediators in de regio van Jutrijp.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via de website. We doen zaken met een groot aantal partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Incontra
Branche
Mediation
KVK
62051024
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
10-12-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators