Incontra is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de buurt van Jutrijp.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht jou daarom enkel met mediators in de buurt van Jutrijp.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We werken samen met een groot aantal partners in meerdere industrieën. Service staat altijd bovenaan!

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Jutrijp.

Heb je een conflict met iemand? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Incontra uit Jutrijp levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.