InContext Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een ruzie. Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van mediators in de buurt van Brielle.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken op een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Brielle.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We doen zaken met ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Brielle.

Heb je ruzie met iemand anders? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij InContext Mediation uit Brielle op de juiste plek.