error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

InContext Mediation is een mediation bedrijf die jou kan assisteren bij een ruzie Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediators in de omgeving van Brielle.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijk conflict? InContext Mediation uit Brielle levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Zo snel als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Brielle.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Brielle.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

InContext Mediation
Branche
Mediation
KVK
57293775
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators