Meer informatie over wat In2mediation of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Ede.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er twee welwillende personen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediators in de buurt van Ede.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via de website. We werken samen met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Ede.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? In2mediation uit Ede verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.