Erachter komen wat In-Z of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om goede kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in Arnhem laat jij jouw details achter in het formulier.

Ben je met een ander in conflict? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij In-Z uit Arnhem op de juiste plek.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Arnhem.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Arnhem.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We werken samen met partners in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!