error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

In het Veld Van der Zalm Familierecht en Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een ruzie Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Hengelo.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij In het Veld Van der Zalm Familierecht en Mediation uit Hengelo op de juiste plek.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Hengelo.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediators in de regio van Hengelo.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

In het Veld Van der Zalm Familierecht en Mediation
Branche
Mediation
KVK
61880108
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
17-11-2014
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators