In het Veld Van der Zalm Familierecht en Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een conflict. Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Hengelo.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediators in de buurt van Hengelo.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We doen zaken met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Hengelo.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? In het Veld Van der Zalm Familierecht en Mediation uit Hengelo verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.