Impactum is een bemiddelaar die jou kan helpen met een onenigheid. Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van mediators in de omgeving van Arnhem laat je jouw informatie achter in het formulier.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder problemen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Arnhem.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter helpen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Impactum uit Arnhem op de juiste plek.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediators in de regio van Arnhem.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We werken samen met een groot aantal partners in meerdere industrieën. Service staat altijd bovenaan!

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.