error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat IMediators B.V. of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte offertes in te zien van mediation bedrijven in de buurt van 's-Gravenhage laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met iemand in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij IMediators B.V. uit 's-Gravenhage goed.

Diensten

Zo spoedig als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks 's-Gravenhage.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediators uit de omgeving van 's-Gravenhage.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We doen zaken met ondernemers in verschillende industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

IMediators B.V.
Branche
Mediation
KVK
59773847
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-01-2014
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators