IMediators B.V. is een mediation specialist die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Om passende prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in de regio van 's-Gravenhage laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van 's-Gravenhage.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen je onderneming? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij IMediators B.V. uit 's-Gravenhage goed.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom alleen met mediators in de regio van 's-Gravenhage.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.