Imagine Mediation & Coaching is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een ruzie. Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de regio van Rotterdam laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder obstakels? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Rotterdam.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Imagine Mediation & Coaching uit Rotterdam verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Rotterdam.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.