error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Imagine Mediation & Coaching of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van bemiddelaars in de regio van Rotterdam.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Imagine Mediation & Coaching uit Rotterdam verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Rotterdam.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Rotterdam.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Imagine Mediation & Coaching
Branche
Mediation
KVK
24480526
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators