error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

IJssel advocaten is een mediation specialist die jou kan helpen bij een ruzie. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Schalkhaar.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen jouw bedrijf? IJssel advocaten uit Schalkhaar biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Schalkhaar.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Schalkhaar.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We werken samen met een groot aantal partners in meerdere industrie├źn. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

IJssel advocaten
Branche
Mediation
KVK
08209839
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators