error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat IJssel advocaten of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Schalkhaar.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? IJssel advocaten uit Schalkhaar verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Schalkhaar.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Schalkhaar.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We doen zaken met verschillende partners in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

IJssel advocaten
Branche
Mediation
KVK
08209839
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators