error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat IJsbergh Mediation Advies Coaching of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om passende kostenplaatjes te ontvangen van mediators in de buurt van Beuningen Gld laat je jouw details achter in het formulier.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen je onderneming? IJsbergh Mediation Advies Coaching uit Beuningen Gld verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Beuningen Gld.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Beuningen Gld.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

IJsbergh Mediation Advies Coaching
  • Wolfsbossingel 21, 6642CL, Beuningen Gld
  • 024-6751497
  • ijsbergh.nl
Branche
Mediation
KVK
61455245
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-09-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators