Weten wat IJsbergh Mediation Advies Coaching of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van mediators in de omgeving van Beuningen Gld laat jij jouw wensen achter in het formulier.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook enkel met mediators in de buurt van Beuningen Gld.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We werken samen met ondernemers in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Diensten

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder obstakels? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Beuningen Gld.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? IJsbergh Mediation Advies Coaching uit Beuningen Gld biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.