Meer informatie over wat IB Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de regio van Gouda.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Gouda.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Ben je met een ander in conflict? Met de overheid, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? IB Mediation uit Gouda levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Gouda.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.