i-mediate is een mediation specialist die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Rotterdam.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Rotterdam.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best helpen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij i-mediate uit Rotterdam op de juiste plek.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken vanuit een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediators in de regio van Rotterdam.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd voorop!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.