error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Hyron C bv is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een conflict Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de regio van Beek.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen je onderneming? Als je zoekt naar een mediator die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Hyron C bv uit Beek op de juiste plek.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Beek.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende personen een issue hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet een hoop bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediators in de regio van Beek.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Hyron C bv
  • Hermelijnstraat 26, 6573XX, Beek
  • 06-10306665
  • hyron.nl
Branche
Mediation
KVK
63795922
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-07-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators