error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Hyron C bv of een andere mediator voor je kan betekenen? Om goede kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de buurt van Beek laat je jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Hyron C bv uit Beek biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo snel als het kan scheiden, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Beek.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Beek.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We doen zaken met verschillende bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Hyron C bv
  • Hermelijnstraat 26, 6573XX Beek
  • 06-10306665
  • hyron.nl
Branche
Mediation
KVK
63795922
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-07-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators