Meer informatie over wat Hustinx Mediation en Advies of een andere mediator voor je kan doen? Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van mediators in de omgeving van Amsterdam.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via de website. We werken samen met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Scheiden

Er moet een hoop bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Diensten

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Amsterdam.

Ben je met een ander in conflict? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Hustinx Mediation en Advies uit Amsterdam verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.