Huisman & Rawee Advocaten is een bemiddelaar die jou kan helpen met een conflict. Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van bemiddelaars in de regio van Amersfoort.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Amersfoort.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder obstakels? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Amersfoort.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Huisman & Rawee Advocaten uit Amersfoort op de juiste plek.