error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Huisman en Van Duuren Mediators is een mediator die jou kan ontzorgen met een conflict Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Uitgeest.

Ben je met een ander in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Huisman en Van Duuren Mediators uit Uitgeest verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Uitgeest.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn op een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Uitgeest.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Huisman en Van Duuren Mediators
Branche
Mediation
KVK
65176413
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-02-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators