Meer informatie over wat Huisman en Van Duuren Mediators of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in de regio van Uitgeest laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn op een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediators in de buurt van Uitgeest.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via deze website. We werken samen met verschillende ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Uitgeest.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen je bedrijf? Huisman en Van Duuren Mediators uit Uitgeest biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.