Hr&mediation is een mediator die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Wouw.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Wouw.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Denk hierbij aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Ben je met iemand in conflict? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Hr&mediation uit Wouw goed.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht jou daarom alleen met mediators uit de omgeving van Wouw.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We werken samen met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.