HR-Mind is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een ruzie. Om passende kostenplaatjes in te zien van mediators in de buurt van Veldhoven laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij HR-Mind uit Veldhoven op de juiste plek.

Diensten

Zo snel als het kan scheiden, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Veldhoven.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Veldhoven.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!