error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

HR-Mind is een mediation specialist die jou kan helpen met een conflict Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van bemiddelaars in de regio van Veldhoven.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? HR-Mind uit Veldhoven biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Veldhoven.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Veldhoven.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

HR-Mind
  • Schans 35, 5509NM, Veldhoven
  • 040-2932016
  • hr-mind.nl
Branche
Mediation
KVK
17140660
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators