Houkes Consulting is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Om voor jou geschikte offertes te bekijken van mediators in de regio van Brunssum laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Brunssum.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Houkes Consulting uit Brunssum biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Brunssum.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We doen zaken met bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.