error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Houkes Consulting of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van mediators in de omgeving van Brunssum.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Houkes Consulting uit Brunssum op de juiste plek.

Taken

Zo snel als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Brunssum.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Brunssum.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Houkes Consulting
Branche
Mediation
KVK
59560118
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
06-01-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators