Weten wat Houben Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om goede prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in de omgeving van Meppel laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Meppel.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Heb je een conflict met iemand? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Houben Mediation uit Meppel goed.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Meppel.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We werken samen met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd voorop!

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.