Meer informatie over wat Houben Advocaat en Mediator of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediators in de regio van Thorn.

Oplossingen

Zo snel mogelijk scheiden, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Thorn.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Houben Advocaat en Mediator uit Thorn verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Thorn.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We doen zaken met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.