error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Hofland Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een ruzie. Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Lijnden.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Lijnden.

Scheiden

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Hofland Mediation uit Lijnden goed.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Lijnden.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met verschillende bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Hofland Mediation
Branche
Mediation
KVK
65243072
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
03-02-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators