error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat HK Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van mediation bedrijven in de buurt van Arnhem.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij HK Mediation uit Arnhem goed.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Arnhem.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Arnhem.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze website. We werken samen met verschillende partners in verschillende industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

HK Mediation
Branche
Mediation
KVK
54643279
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-02-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators