HK Mediation is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van bemiddelaars in de omgeving van Arnhem.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk scheiden, zonder obstakels? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Arnhem.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij HK Mediation uit Arnhem op de juiste plek.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou daarom enkel met mediators uit de omgeving van Arnhem.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.