error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Hints Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Om goede kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de buurt van Harderwijk laat je jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met iemand in conflict? Met de overheid, een werknemer of een zakelijk conflict? Hints Mediation uit Harderwijk levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Harderwijk.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Harderwijk.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We doen zaken met verscheidene bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Hints Mediation
Branche
Mediation
KVK
56087020
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators