Hillen van Tol Advocatuur & Mediation is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een conflict. Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediators in de regio van Almere.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Hillen van Tol Advocatuur & Mediation uit Almere op de juiste plek.

Taken

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Almere.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediators in de buurt van Almere.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!