error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Hillen van Tol Advocatuur & Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om passende kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in Almere laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Hillen van Tol Advocatuur & Mediation uit Almere op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Almere.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Almere.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We werken samen met een groot aantal partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Hillen van Tol Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
32160012
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-08-1984
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators