Ontdekken wat High Trust Consult of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van mediators in de buurt van Eindhoven laat jij jouw details achter in het formulier.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij High Trust Consult uit Eindhoven goed.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Eindhoven.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Eindhoven.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We doen zaken met verscheidene ondernemers in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!