error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

High Trust Consult is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een ruzie Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Eindhoven.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij High Trust Consult uit Eindhoven op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Eindhoven.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende personen een probleem hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Eindhoven.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We werken samen met ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

High Trust Consult
Branche
Mediation
KVK
55957412
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators