Hielle Tillema Coaching Mediation is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een conflict. Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Eelde.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Eelde.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen je bedrijf? Als je zoekt naar iemand die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Hielle Tillema Coaching Mediation uit Eelde goed.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Eelde.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We werken samen met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.