HG-nus Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Elst.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Elst.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Diensten

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder obstakels? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Elst.

Ben je met iemand in conflict? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijk conflict? HG-nus Mediation uit Elst levert objectieve bemiddeling tussen partijen.