Heuvelrug Mediation is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een ruzie. Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediators in de regio van Leersum.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Leersum.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze website. We werken samen met partners in verschillende industrieën. Service staat altijd bovenaan!

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Denk hierbij aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Leersum.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Heuvelrug Mediation uit Leersum levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.