error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Heuvel Mediation is een mediation specialist die jou kan helpen met een conflict Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van mediators in de omgeving van 's-Hertogenbosch.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Heuvel Mediation uit 's-Hertogenbosch verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo snel als mogelijk is scheiden, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van 's-Hertogenbosch.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van 's-Hertogenbosch.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We doen zaken met partners in verschillende industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Heuvel Mediation
Branche
Mediation
KVK
17156868
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
08-07-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators