Heuvel Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een ruzie. Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van bemiddelaars in de regio van 's-Hertogenbosch.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van 's-Hertogenbosch.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de website. We doen zaken met verschillende ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks 's-Hertogenbosch.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Heuvel Mediation uit 's-Hertogenbosch op de juiste plek.