Het Wetshuys Advocaten en Mediators is een mediator die jou kan ontzorgen bij een ruzie. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in Venlo laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Venlo.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We werken samen met verschillende partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Taken

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Venlo.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Het Wetshuys Advocaten en Mediators uit Venlo levert objectieve bemiddeling tussen partijen.