error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Het Wetshuys Advocaten en Mediators of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om goede offertes te bekijken van mediators in de omgeving van Venlo laat jij jouw details achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Het Wetshuys Advocaten en Mediators uit Venlo verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo snel mogelijk scheiden, zonder issues? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Venlo.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Venlo.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We werken samen met bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Het Wetshuys Advocaten en Mediators
Branche
Mediation
KVK
66389623
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
11-01-2008
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators