Erachter komen wat Het Volste Vertrouwen of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de buurt van Rotterdam.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Het Volste Vertrouwen uit Rotterdam verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Rotterdam.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom enkel met bemiddeling in de regio van Rotterdam.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de website. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!