error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Het Volste Vertrouwen is een mediator die jou kan helpen met een conflict Vul het formulier in en krijg gratis offertes van mediators in de regio van Rotterdam.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Het Volste Vertrouwen uit Rotterdam goed.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Rotterdam.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Denk hierbij aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Rotterdam.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Het Volste Vertrouwen
Branche
Mediation
KVK
61579645
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators