error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Het Scheidingscollectief of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om passende kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in de omgeving van Vught laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Het Scheidingscollectief uit Vught verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Vught.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er twee welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je daarom enkel met mediators uit de omgeving van Vught.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We werken samen met verschillende ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Het Scheidingscollectief
Branche
Mediation
KVK
17214692
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
28-11-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators