Het Scheidingscollectief is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een conflict. Om op maat gemaakte offertes in te zien van bemiddelaars in Vught laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Het Scheidingscollectief uit Vught goed.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Vught.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom enkel met bemiddeling in de regio van Vught.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We doen zaken met verschillende partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!